Bekijk alle updates
 1. 23/01/2018

  De Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen bevestigt dat de spoorwegpolitie vanavond een man heeft neergeschoten in Gent-Sint-Pieters. "De man werd gewond naar het ziekenhuis gebracht en zou in levensgevaar verkeren", zegt parketwoordvoerster An Schoonjans.

  Volgens getuigen zou het gaan om een man met een witte tulband en zouden er twee schoten gelost zijn door de politie, maar dat is officieel nog niet bevestigd.

 2. 23/01/2018

  Ooggetuige maakte deze beelden

 3. 23/01/2018

  Getuige

  Een student die de trein naar huis wilde nemen, was getuige van het incident in het station. Volgens de jongeman liep de man schreeuwend in een vreemde taal het station binnen en had hij een mes vast. De verdachte negeerde de bevelen van de politie om het mes te laten vallen, waarop die het vuur opende. Volgens de getuige loste de politie twee schoten. De verdachte viel neer en zou het mes in de lucht hebben gestoken, getuigde Warre Demeurisse aan onze redactie.


  Instanews image
  © Warre Demeurisse — Reizigers zagen hoe de verdachte door de politie geneutraliseerd werd.
 4. 23/01/2018

  Verdachte geneutraliseerd

  Getuigen melden op Twitter dat een persoon de agenten benaderde met een mes, waarop zij hem neerschoten. Volgens een andere getuige loste de politie twee schoten.