Bekijk belangrijke updates
 1. 01/02/2018

  Carcela keert terug naar Standard

  Nog een opvallende transfer op de valreep. Mehdi Carcela keert nog maar eens terug naar Sclessin. De Luikse club kwam tot een akkoord met het Spaanse Granada en het gaat om een uitleenbeurt met aankoopoptie. De Belgische Marokkaan speelde eerder al tussen 2008 en 2011 en tussen 2013 en 2015 voor Standard.

 2. 31/01/2018

  Anderlecht tovert toch nog een konijn uit de hoge hoed

  Dan toch nog witte rook uit Neerpede. Anderlecht huurt Lazar Markovic van Liverpool. De 23-jarige Serviër staat te boek als een groot talent, maar kon de verwachtingen op het allerhoogste niveau nog niet waarmaken. Markovic sleet de afgelopen seizoenen vooral op huurbasis bij andere clubs. Na Fenerbahce, Sporting en Hull verhuist de linksbuiten nu naar Anderlecht.

  Instanews image
  © EPA
 3. 31/01/2018

  Moeskroen werft spitsen Mario Jelavic en Clément Petit aan

  Moeskroen heeft zich kort voor het sluiten van de transferperiode ook nog met twee spitsen versterkt. De 24-jarige Kroaat Mario Jelavic wordt tot het einde van het seizoen, met aankoopoptie, gehuurd van NK Istra. De 20-jarige Petit is een jeugdproduct van Moeskroen en keert na drie seizoenen voor de beloften van Anderlecht gespeeld te hebben terug naar Le Cannonier. Hij tekende tot juni 2019.


 4. 31/01/2018

  Broers Ayew samen bij Swansea

  Andre en Jordan Ayew, de twee voetballende zoons van Abédi Pelé, gaan na de wintermercato voor dezelfde club verschijnen. Andre werd door Swansea voor iets meer dan 20 miljoen weggeplukt bij West Ham. 

 5. 31/01/2018

  Guardiola: "Transferperiode is voorbij"

  Geen inkomende transfers meer bij Manchester City volgens Pep Guardiola. De Spaanse trainer reageerde na de gewonnen wedstrijd tegen West Bromwich op de geruchten rond Riyad Mahrez. "Mahrez is een speler van Leicester, verder wil ik daar niet veel meer over kwijt. De transferperiode loopt voor ons toch op zijn einde."

  Instanews image
  © AP