1. Einde tweede helft

2. 1-0 GOAL van Kevin Mirallas!

Kan het symoblischer? De man die zondag nog werd uitgespuwd brengt Antwerp nu op voorsprong. Net wanneer Mechelen wat meer grip op de match lijkt te krijgen flitst Mirallas. De ex-Rode Duivel wordt in de zestien aangespeeld door De Sart en maakt knap ruimte voor zichzelf. Hij knalt de bal hard overhoeks binnen. Thoelen geen verhaal en Antwerp op voorsprong.

Instanews image
    © Photo News
  3. Tweede helft afgetrapt

We voetballen weer! KV Mechelen moet proberen meer op de mat te brengen in de tweede helft wil het Antwerp van de zege houden.

© BELGA
  4. Einde eerste helft

Opwinding aan het einde van de eerste helft. Na ingrijpen van de VAR krijgt Antwerp een strafschop, maar Mbokani besluit te zwak. Thoelen houdt de nul op het bord. De keeper van Malinwa is voorlopig de uitblinker bij de bezoekers. Dankzij hem gaan we rusten met 0-0.

KV Mechelen moet in de tweede helft wel uit een ander vaatje tappen, want Bolat is nog op geen moment in verlegenheid gebracht. Antwerp was heer en meester in de eerste helft en liet verschillende keren na om te scoren.

5. Eerste helft afgetrapt

De bal rolt op de Bosuil! Springt Antwerp over Gent en Standard naar de tweede plaats?