1. Einde tweede helft

Het zit erop. Tottenham wint met 2-1, Toby Alderweireld scoorde de winnende treffer.

2. 2-1 GOAL van Toby Alderweireld!

Daar is Alderweireld! Na de redding van Martinez krijgen de Spurs een hoekschop. Alderweireld gaat mee naar voren en klimt ook het hoogst. Onze landgenoot knikt en mikt zijn tweede competitiegoal van het seizoen in de doel.

Instanews image
    © REUTERS
  3. Tweede helft afgetrapt

We voetballen weer in het Tottenham Hotspur Stadium. Komt er nog een winnaar in de laatste 45 minuten van het duel?

4. Einde eerste helft

De eerste helft zit erop. We gaan rusten bij 1-1 na goals van Lacazette en Son.

5. 1-1 GOAL van Son Heung-Min!

Lang heeft Arsenal niet van z'n voorsprong kunnen genieten. Kolasinac pakt uit met een dramatische pass terug naar Luiz. Son is veel flukser dan de Braziliaan, wijkt uit naar links en wipt de bal keurig over Martinez in doel. De Gunners schieten zichzelf voor de zoveelste keer in de voet.