1. Einde tweede helft

2. 3-1 GOAL van Paul Onuachu!

Het deksel op de neus van KV Mechelen volgt meteen. Ito schildert de bal - net als in de eerste helft - perfect op het hoofd van Onuachu, die geen enkele moeite heeft om de bal in doel te koppen. Een deugddoende zege wenkt voor Racing Genk.

Instanews image
    © Photo News
  3. 2-1 GOAL van Junya Ito!

Genk steekt een eerste keer na de rust de neus aan het venster en staat opnieuw op voorsprong. Arteaga brengt de bal met zijn linker prima voor, Ito steekt zijn voet net genoeg voor het lichaam van Bijker om de 2-1 binnen te duwen.

© BELGA
  4. Tweede helft afgetrapt

5. Einde eerste helft

Genk en KV Mechelen serveerden een aangename eerste helft. Vooral het begin was sensationeel, met binnen de 10 minuten doelpunten van Mechels debutant Mrabti en Onuachu. Nadien ging het goed over en weer, maar vooral Genk kwam dicht bij de voorsprong. Het trof in één dolle fase drie keer het doelhout.