1. Einde tweede helft

2. 3-1 GOAL (Penalty) van Romelu Lukaku!

IJskoud zet Romelu Lukaku België nu echt op weg naar de overwinning. Big Rom stuurt Ward probleemloos de verkeerde kant uit. We hebben Lukaku nauwelijks gezien tijdens de wedstrijd, maar hij staat toch weer op het scorebord.

Instanews image
    © REUTERS
    © BELGA
    © Photo News
  3. Tweede helft afgetrapt

4. Einde eerste helft

Rusten geblazen! De Rode Duivels werden al na tien minuten opgeschrikt door de openingsgoal van Wales. Wilson zette een knappe één-twee op met Bale en klopte Courtois overhoeks. De Belgen waren niet van slag, integendeel. Lukaku liet eerst de gelijkmaker van dichtbij nog liggen, maar De Bruyne brak niet veel later toch de ban met een geweldig afstandsschot. En nog eens enkele minuten later waren alle zorgen van de baan. Hazard profiteerde van wegglijden van zijn bewaker en knikte een voorzet van Meunier voorbij Ward. Stomen de Duivels na rust door naar een makkelijke zege of legt Wales hen nog iets in de weg?

5. 2-1 GOAL van Thorgan Hazard!

En plots is de scheve situatie helemaal omgebogen! Meunier levert een perfecte voorzet af richting Thorgan Hazard. Diens belager glijdt ongelukkig weg en zo kan Hazard de 2-1 eenvoudig voorbij Ward knikken. Voor Hazard zijn vijfde doelpunt als international. Zijn de Rode Duivels nu helemaal bevrijd?