1. Einde tweede helft

Het zit erop! Chelsea plaatst zich verdiend voor de Champions League-finale. Hazard en co druipen teleurgesteld af.

2. 2-0 GOAL van Mason Mount!

De finale is binnen voor Chelsea! Pulisic haalt de achterlijn en legt terug richting Mason Mount, die de 2-0 van dichtbij voor Courtois schiet. Game over voor Real!

Instanews image
    © REUTERS
  3. Tweede helft afgetrapt

De bal rolt weer op Stamford Bridge. Kan Real een scheve situatie rechtzetten in de tweede helft?

4. Einde eerste helft

Real Madrid moet achtervolgen na de eerste helft. Chelsea scoorde het enige doelpunt via Werner, en hun voorsprong is allesbehalve onverdiend. Eden Hazard slaagt er voorlopig niet in zijn stempel te drukken op de wedstrijd.

© REUTERS
  5. 1-0 GOAL van Timo Werner!

Opdoffer voor Real Madrid! Chelsea speelt de Madrileense defensie helemaal zoek en Havertz komt alleen voor Courtois. Hij lobt over de Rode Duivel op de deklat, maar Werner is goed gevolgd om van dichtbij binnen te koppen. 1-0! Werk aan de winkel voor Hazard en co.