Net als Wout Weghorst maakt ook Ryan Gravenberch zijn eerste goal in Oranje. Hij kopt binnen uit de rebound na een schot van Memphis Depay, de duidelijke uitblinker van vanavond.

Instanews image
    © Photo News —
    © Photo News
  3. 2-0 GOAL van Wout Weghorst!

Wout Weghorst heeft zijn eerste doelpunt in Oranje te pakken. Hij verdubbelt tien minuten na rust de score tegen Georgië. Memphis Depay geeft een korte steekpass en Weghorst haalt doeltreffend uit, waarna hij zijn vreugde duidelijk laat merken aan het publiek. De 7.500 toeschouwers in Enschede zijn duidelijk blij voor de spits uit de Overijsselse gemeente Borne.

© AP
    © AP
  4. Tweede helft afgetrapt

5. Einde eerste helft

Oranje staat halfweg op een 1-0 voorsprong in de oefeninterland tegen Georgië, de laatste test voor het EK. Memphis Depay scoorde in de tiende minuut uit een strafschop, maar overtuigend is het nog zeker niet in Enschede.