1. Einde tweede helft

De wedstrijd zit erop. Een EK-terugkeer in mineur voor Schotland, dat met 0-2 ten onder gaat tegen Tsjechië. Met dank aan uitblinker Schick, die een wereldgoal maakte.

2. 0-2 GOAL van Patrik Schick!

Wat. Een. Goal. Schick ziet dat Marshall ver uit z'n doel staat en mikt de bal vanaf de middenlijn óver de Schotse goalie tegen de netten. Tot dusver zonder twijfel het mooiste doelpunt van dit toernooi. Wauw.

3. Tweede helft afgetrapt

We voetballen weer in Hampden Park. Recht Schotland de rug in de tweede helft? 't Moet alleszins een stuk beter dan voor rust.

4. Einde eerste helft

5. 0-1 GOAL van Patrik Schick!

Daar is de 0-1! Tsjechië blijft in balbezit na een hoekschop, waarna Coufal de perfecte voorzet aflevert voor Schick. Die laatste torent boven iedereen uit en kopt de bal keurig in de linkerhoek. Knappe goal.