Bekijk alle updates
  1. Valerenga wint

AA Gent plaatst zich voor de volgende voorronde van de Conference League, maar verliest met 2-0 tegen het Noorse Valerenga. Een nederlaag die toch wel zal aankomen.

2. Dubbele voorsprong Valerenga

De centrale verdediger Ivan Näsberg kopt een hoekschop binnen en maakt er 2-0 van. Wordt het dan toch nog spannend? Kwalificatie is zo goed als een feit, maar Gent speelt een absolute snertpartij.

3. Tweede helft begonnen!

De tweede helft is op gang gefloten. Kan AA Gent deze partij nog winnend afsluiten? Het zou alleszins goed zijn voor het vertrouwen. Zondag ontvangt het Beerschot in de Ghelamco Arena.

4. Rusten geblazen

We gaan met een 1-0 voorsprong voor Valerenga rusten. Geen man over boord voor AA Gent, maar ze hadden er toch iets meer van verwacht. Kunnen ze zich herpakken in de tweede helft?

5. 1-0 Valerenga!

Van een verrassing gesproken! Valerenga kwam opzetten en staat nu ook op voorsprong. Na een knal van Osame Sahraoui, verschalkt Okumu zijn eigen doelman. Gent moet dringend uit een ander vaatje tappen, maar ze hebben nog een mooie bonus in handen.