1. 30/07/2021

Einde: 2-2

De laatste vijf minuten van deze wedstrijd moesten niet meer gespeeld worden. De Red Lions hielden de bal bij, de Britten waren tevreden met een punt dat voor hen de derde plaats oplevert. België - Groot-Brittannië eindigt op 2-2.

2. 30/07/2021

De Britten zakken terug

De Britten zetten geen druk meer en lijken tevreden te zijn met een punt. De Red Lions behouden het balbezit, als het zo doorgaat lijkt het een geschiedenisloos einde van de wedstrijd te worden.

3. 30/07/2021

Opluchting: Hendrickx steekt de duim op

We krijgen een positief beeld van Alexander Hendrickx te zien: hij steekt vanop de tribune zijn duim op. Ook de communicatieverantwoordelijke van de ploeg meldt dat, buiten enkele hechtingen, de schade meevalt en hij speelklaar zal zijn voor de kwartfinale zondag tegen Spanje. Dat is opgelucht ademhalen want Hendrickx is als strafcornerspecialist een crucial pion.

4. 30/07/2021

Britten virtueel derde

Een gelijkspel is niet genoeg voor de Britten om tweede te worden in poule B. Het zorgt er wel voor dat ze over Nederland naar de derde plek wippen.

5. 30/07/2021

Einde derde kwart: 2-2

De wedstrijd kwam in het derde kwart helemaal op gang. Na de gelijkmaker van Boon, maakte Ansell er al snel 1-2. Vlak voor het einde van het derde kwart maakte Briels zijn tweede van het toernooi.