Bekijk alle updates
  1. Einde wedstrijd: Anderlecht wint met 0-3!

2. GOAL van Refaelov!

De zege is binnen voor Anderlecht - zoveel is duidelijk. Refaelov krijgt bijzonder veel ruimte en kan vanop zo'n 20 meter aanleggen. Hij poeiert de bal staalhard in de linkerbenedenhoek. 0-3!

Instanews image
    © BELGA
  3. Rust: Anderlecht op 0-2-voorsprong

Anderlecht gaat met een 0-2-voorsprong rusten. Paars-wit, dat de wedstrijd onder controle heeft, scoorde twee keer op hoekschop. Eerst via Delcroix en op slag van rust via Hoedt.

© Photo News
  4. GOAL van Hoedt!

Daar is de 0-2! Anderlecht heeft op slag van rust een dubbele voorsprong te pakken. Hoedt kopt een prima hoekschop van Refaelov tegen de netten.

5. GOAL van Delcroix!

Daar is het openingsdoelpunt! Een hoekschop van Refaelov schiet door tot bij Delcroix aan de tweede paal. De verdediger werkt de bal in één tijd voorbij de Albanese doelman: 0-1! En zo is het meteen prijs voor Anderlecht bij de eerste kans.