1. Einde tweede helft

De wedstrijd zit erop. De Brugse stadsderby levert geen winnaar op. Club gaf de overwinning in de blessuretijd uit handen en blijft steken op 5 op 9.

2. 1-1 GOAL van Waldo Rubio!

Daar is de gelijkmaker! Rubio dolt met Mitrovic en knalt de 1-1 in de verste hoek tegen de netten. Knappe goal van de invaller. Club Brugge baalt.

3. Tweede helft afgetrapt

We voetballen weer op Jan Breydel. Domineert Club Brugge ook in de tweede helft?

4. Einde eerste helft

Rusten geblazen. Club Brugge trekt met een verdiende 1-0-voorsprong richting kleedkamer. Vormer tekende na een knappe aanval voor de enige treffer tot dusver.

Instanews image
    © Photo News
  5. 1-0 GOAL van Ruud Vormer!

Fantastische combinatie van Club Brugge. Vormer, Lang en De Ketelaere knutselen een fraaie aanval in elkaar, waarna de helemaal vrijstaande Vormer de bal simpelweg in de linkerhoek legt. Heerlijke goal: 1-0!