1. Einde tweede helft

2. 2-1 GOAL van Theoson Siebatcheu!

Wel wel wel! Manchester United slikt in de 95ste minuut de 2-1! Siebatcheu is de doelpuntenmaker van dienst na een dramatische terugspeelpass van Lingard.

Instanews image
    © REUTERS
  3. 1-1 GOAL van Moumi Ngamaleu!

Daar is dan de gelijkmaker van Young Boys! Elia zwiept de bal scherp voor doel en Ngamaleu duwt aan de eerste paal binnen. Opdoffer voor Man United, dat met tien man nog niets klaar kreeg in deze tweede helft.

© AFP — Ngamaleu scoort.
  4. Tweede helft afgetrapt

De tweede helft is afgetrapt in Bern. Houdt United met tien stand tegen een enthousiaste thuisploeg?

5. Einde eerste helft

Rusten geblazen in het Wankdorf stadion bij een 0-1-tussenstand. Manchester United klom al snel op voorsprong via wie anders dan Cristiano Ronaldo. Hij werkte een heerlijke assist van Fernandes feilloos af. Er wacht Man United wel nog een lastige tweede helft, want het moet met tien verder na rood voor Wan-Bissaka.