1. Einde tweede helft

Afgelopen! Spanje verslaat Europees kampioen Italië met 1-2. De Spanjaarden spelen zondag de finale van de Nations League tegen België of Frankrijk.

2. 1-2 GOAL van Lorenzo Pellegrini!

Daar is de aansluitingstreffer dan toch. Chiesa snijdt door de Spaanse verdediging en schotelt Pellegrini de 1-2 voor.

3. Tweede helft afgetrapt

Wat kunnen de Italianen nog? De opdracht is loodzwaar, ze moeten een dubbele achterstand zien om te buigen en dat met een man minder.

4. Einde eerste helft

Rusten in San Siro. Spanje zit op rozen met een dubbele voorsprong. Wat kan de regerende Europese kampioen met een man minder nog in de tweede helft?

5. 0-2 GOAL van Ferran Torres!

Daar is de tweede treffer voor La Roja. Ferran Torres maakt er op slag van rust 0-2 van met een heerlijke kopbalgoal. Opnieuw op aangeven van Oyarzabal.