1. 26/10/2021

EINDE

De wedstrijd zit erop. De Flames gaan met 4-0 de boot in tegen Noorwegen. De eerste tien minuten van de tweede helft waren goed, maar daarna ging het van 3-0 naar 4-0 in de slotseconden. België is voorlopig derde in groep F.

2. 26/10/2021

89' DOELPUNT NOORWEGEN

Het wordt nog 4-0. Tysiak krijgt na een goeie Noorse aanval de bal tegen het been en doet de bal zo in doel caprioleren.

3. 26/10/2021

68' DOELPUNT NOORWEGEN

Het is randje buitenspel, maar de 3-0 hangt wel tegen de touwen. Terland ontsnapt in de rug van de Belgische verdedigsters en klopt Evrard met een knap schot. De doodsteek?

4. 26/10/2021

De Caigny op de paal

De Flames komen dicht bij een snelle aansluitingstreffer. De Caigny mikt een prima kopbal op de binnenkant van de paal. Cayman kan net niet bij de rebound.

5. 26/10/2021

TWEEDE HELFT

Tijd om aan het tweede bedrijf te beginnen. Kunnen de Red Flames de rug rechten? Het zal nodig zijn, want de eerste nederlaag van de WK-kwalificatiecampagne zit eraan te komen.