1. Einde tweede helft

Over and out! Union houdt stand en wint met 0-2 in de Ghelamco Arena. AA Gent weet na vier zeges op rij weer wat verliezen is, Union klimt weer naar de eerste plek in de stand.

2. Tweede helft afgetrapt

Komt thuisploeg AA Gent in de tweede helft wél nog tot scoren? En gaat Union leunen of op zoek naar een derde treffer?

3. Einde eerste helft

Bibberen en beven voor Union in deze eerste helft, en AA Gent is niet eens verkleed. Het is echter de thuisploeg die twee keer met de mond openvalt: Union scoort via Vanzeir en Teuma en gaat met de glimlach de kleedkamers in.

Instanews image
    © Photo News — Protest van de Gent-spelers haalt niets uit: Visser fluit strafschop voor Union, dat met een dubbele voorsprong de rust in gaat.
  4. 0-2 GOAL (Penalty) van Teddy Teuma!

Wat gebeurt hier allemaal? Okumu begaat ongelukkig hands in de eigen zestien: strafschop voor Union. Vijf minuten nadat AA Gent een strafschop mist, scoort Union nu wél. Teuma klaart de klus, 0-2 voor de leider.

5. 0-1 GOAL van Dante Vanzeir!

Trick or treat! AA Gent schrikt zich een hoedje als Union een eerste keer komt kijken. Vanzeir is er als de kippen bij om een voorzet van Undav in doel te verlengen. De VAR bekijkt het allemaal nog even, maar beslist snel: geldig doelpunt.