1. Einde tweede helft

2. Tweede helft afgetrapt

Tijd om weer te voetballen in Zagreb. Alles ligt nog open, kan Genk een broodnodige zege uit de brand slepen?

3. Einde eerste helft

Rusten in het Maksimir-stadion. Beide ploegen houde elkaar in evenwicht na een Genkse gelijkmaker op de valreep. De Limburgers hadden het eerste deel van de eerste helft onder controle, maar werden verrast door een plots doelpunt van Menalo.

4. 1-1 GOAL van Ike Ugbo!

Het is 1-1 zowaar. Ugbo ramt de gelijkmaker van dichtbij, maar vanuit een scherpe hoek via de lat binnen. Genk op slag van rust langszij.

5. 1-0 GOAL van Luka Menalo!

John van den Brom baalt op de bank van Genk. De Nederlander ziet zijn verdediging een lange bal van Théophile-Catherine verkeerd inschatten. Menalo vertrekt sneller dan de rest en legt de openingsgoal met een tikje voorbij Vandevoordt.