1. Einde tweede helft

2. 0-3 GOAL van Romelu Lukaku!

Dan toch bingo voor Lukaku! Ziyech zet onze landgenoot alleen voor de keeper. Lukaku talmt nog even, maar trapt de bal uiteindelijk toch voorbij Meslier!

3. 0-2 GOAL van Christian Pulisic!

Pulisic krijgt heel veel ruimte aan de rand van de zestien. De Amerikaan plaatst de bal kurkdroog in de benedenhoek. 2-0 en boeken toe voor Leeds.

4. Tweede helft afgetrapt

De tweede helft is op gang getrapt. Kan Lukaku in de tweede helft wel scoren? Of kan Leeds met tien man het Chelsea toch nog lastig maken?

5. Einde eerste helft: Chelsea op rozen

Chelsea heeft de wedstrijd volledig onder controle. Mason Mount zette de bezoekers al vroeg op voorsprong. Halfweg de tweede helft kreeg Daniel James rood zodat Leeds met tienen verder moest. Romelu Lukaku liet zich ook al opmerken: eerst met een knappe goal die werd afgekeurd na nipt buitenspel en nadien met een kopbal rakelings voorlangs. Pikt onze landgenoot in de tweede helft wel zijn goaltje mee?