1. Einde tweede helft

2. Tweede helft afgetrapt

We voetballen opnieuw. Houden de Rode Duivels stand?

3. Einde eerste helft

De eerste helft behoort tot het verleden en de Belgen leiden met 0-1. Na een snelle goal van Batshuayi kregen de Rode Duivels nog kansen, maar uiteindelijk mochten ze van geluk spreken dat ze op slag van rust niet tegen de gelijkmaker aanliepen. Toch maar opletten van die - weliswaar schaarse - Poolse tegenprikken in de tweede helft...

4. 0-2 Eden Hazard afgekeurd!

Na een vlotte aanval over verschillende stations bedient Batshuayi Eden Hazard en die wipt de bal erg fraai over Szczesny. Jammer genoeg stond onze aanvoerder buitenspel, dus het blijft 0-1!

5. 0-1 GOAL van Michy Batshuayi!

Daar is al vroeg de goal! Tielemans krijgt teveel ruimte en schildert de bal dan heerlijk op het hoofd van Batshuayi. Die twijfelt geen seconde en kopt de bal voorbij een kansloze Szczesny: 0-1, en da's verdiend ook!