Bekijk alle updates
  1. Real wint de Europese Supercup!

2. Benzema scoort!

Daar is de verlossende 2-0 voor Real! Vinicius heeft veel ruimte op links en pikt er Benzema uit, die een grabbelende Trapp van aan het penaltypunt het nakijken geeft. Een doelpunt met een Duitse strik rond, maar daar zal Benzema niet om malen. Real kan de vijfde Europese Supercup uit de clubgeschiedenis al ruiken.

3. Casemiro op de lat!

Casemiro is bijzonder dicht bij de 2-0. De Braziliaanse breker haalt met links uit van buiten de zestien, het schot spat uiteen op de dwarsligger.

4. We voetballen weer

Na een kwartiertje van bezinning zijn dezelfde 22 spelers er weer aan begonnen in Helsinki. Komt Real nog in de problemen?

5. Rusten geblazen

Na exact één minuut toegevoegde tijd fluit scheidsrechter Michael Oliver de eerste helft naar het verleden. Een eerste helft die langzaam op gang kwam, maar dan toch enkele momentjes bood. Zo moest Courtois zich twee keer onderscheiden en vond ook Vinicius tot twee keer toe een tegenstander op zijn weg. Zeven minuten voor de pauze brak Alaba dan toch de ban voor Real.