1. Einde tweede helft

2. 3-0 GOAL van Joaquin Correa!

Inter doet er nog een derde doelpuntje bij. De ingevallen Džeko omspeelt Dragowski en legt dan klaar voor die andere invaller, Correa. De Argentijn deponeert de bal netjes in de hoek.

3. 2-0 GOAL van Hakan Çalhanoglu!

Daar is de geruststellende 2-0. Lukaku zoekt na een goeie actie de één-twee met Skriniar, maar diens hakje belandt toevallig voor de voeten van Calhanoglu. De Turk twijfelt niet en schuift de bal tegen de touwen.

4. Tweede helft afgetrapt

We voetballen weer in Milaan. Kan Inter de krappe voorsprong na de rust uitdiepen?

5. Einde eerste helft

Scheidsrechter Ghersini fluit de eerste helft naar het verleden. Lukaku begon enthousiast, maar was aanvankelijk eerder ongelukkig in z'n acties. Gaandeweg ging het lopen en deelde de Rode Duivel een knappe assist uit aan spitsbroeder Lautaro. 'Big Rom' kwam zelf ook dicht bij een doelpunt, maar de lat lag in de weg.