1. Einde tweede helft

't Zit erop. Leverkusen boekt een verdiende overwinning tegen een zwak Atlético. Eindstand: 2-0.

2. 2-0 GOAL van Moussa Diaby!

Opnieuw prijs! Balverlies bij Atlético en dan gaat het héél snel. Diaby rondt een fraaie aanval feilloos af: 2-0. Boeken toe.

3. 1-0 GOAL van Robert Andrich!

Daar is dan toch de 1-0! Frimpong draait zich vrij en speelt de vrijstaande Andrich aan, die eenvoudig de openingstreffer tegen de netten plaatst.

4. Tweede helft afgetrapt

Leverkusen en Atlético hielden elkaar voor rust in evenwicht. Komt daar in de tweede helft verandering in?

5. Einde eerste helft

Weinig kansen, geen goals. Leverkusen en Atlético komen in een teleurstellende eerste helft niet tot scoren. 0-0 is de logische ruststand, al konden de bezoekers wel een penalty krijgen na hands van Tapsoba.