1. Einde tweede helft

2. 4-1 GOAL van Olivier Giroud!

Hops, Mbappé zet z'n mannetje met zo'n typische versnelling in de wind. De voorzet is meer dan prima. Giroud hoeft er maar z'n hoofd tegen te zetten om zijn 51ste voor Frankrijk tegen de touwen te koppen. De Milan-aanvaller is nu samen met Henry topschutter aller tijden bij Frankrijk.

Instanews image
    © AP
    © Photo News — 4:1 Tor, v,l. Aziz Behich, Torschuetze Olivier Giroud (Frankreich), Riley McGree
    © REUTERS
    © AP
  3. 3-1 GOAL van Kylian Mbappé!

Mbappé heeft z'n goal beet. Dembélé vindt het hoofd van zijn maatje met een leuke voorzet. De bal gaat via de paal in doel. Frankrijk nu definitief op het droge, toch?

© AP
    © AFP
    © AFP
    © AP
  4. Tweede helft afgetrapt

Geen wissels tijdens de rust en dus gaan we met dezelfde 22 die de eerste helft beëindigden aan het tweede bedrijf van de wedstrijd beginnen.

5. Einde eerste helft

Ook nu weer flink wat overspelen, zeker gezien de vroege blessure en wissel van Lucas Hernandez. Het verandert niets meer aan de score: Frankrijk gaat met een verdiende voorsprong rusten nadat Deschamps en co even schrik pakten door een vroege opener van Goodwin.